Terugstuurbeleid

1. Retourneren

Optie 1 - Geen restitutie / uitwisselingen:

We accepteren geen retourzendingen of uitwisselingen, tenzij het door u gekochte artikel defect is. Als u een defect artikel ontvangt, neem dan contact met ons op via info@glanzendwinkel.nl met details over het product en het defect. U kunt het artikel dat u defect acht naar het adres sturen dat op het pakket stond dat u heeft ontvangen:

Na ontvangst van het geretourneerde product zullen we het volledig onderzoeken en u binnen een redelijke termijn via e-mail laten weten of u recht heeft op terugbetaling of vervanging als gevolg van het defect. Als u recht heeft op vervanging of terugbetaling, zullen we het product vervangen of de aankoopprijs terugbetalen met behulp van de oorspronkelijke betalingsmethode.
 

Na ontvangst van het geretourneerde product zullen we het volledig onderzoeken en u binnen een redelijke termijn per e-mail laten weten of u recht heeft op vervanging als gevolg van het defect. Als je in aanmerking komt, sturen we je een vervangend product.

 
 2. Verzending

Om het gekochte artikel te retourneren, stuur ons dan eerst een e-mail op info@glanzendwinkel.nl en verpak het naar het adres dat op het pakket stond dat je hebt ontvangen.Restituties zijn exclusief eventuele verzend- en administratiekosten die op de pakbon of factuur staan ​​vermeld. De verzendkosten voor alle retourzendingen moeten door u vooraf betaald en verzekerd zijn. U bent verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van hardware tijdens verzending. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Alle terugbetaalde bedragen zijn exclusief de verzendkosten.